rozen suriname

Verras met bloemen, rozen bezorgen in Suriname

Bloemen laten bezorgen in Suriname? Eenvoudig, makkelijk en vertrouwd onder andere rozen, palulu, bokkepoot, anthurium en andere Surinaamse bloemen bestellen! Bij Nubox kun je eenvoudig en snel bloemen bestellen om ze daarna te laten bezorgen in Suriname.

Vriend(in) of familielid in Suriname? Je laat ze  merken dat je aan hen denkt of dat je ze mist. Bloemen sturen naar Suriname kost weinig moeite en het is ook nog eens een grote verrassing voor de ontvanger!

Ervaren lokale bloemist

Je kunt dus gewoon online vanaf elke locatie bestellen en betalen, Nubox onderhoudt het verdere contact, zodat er een mooi boeket op het juiste adres geleverd wordt. Een geweldig gebaar naar je geliefden in het buitenland.

Houd hierbij wel rekening met het feit dat de samenstelling van de boeketten af kunnen wijken van de getoonde foto. Omdat bloemen een natuurproduct zijn, kan de  bloemist niet altijd op elk moment over hetzelfde soort bloemen beschikken. De bloemenwaarde blijft gelijk. En de verrassing voor de ontvanger even groot!

Betrouwbaar en eenvoudig

Een boeket past bij elke gelegenheid en het is een echte verrassing als er vanuit Nederland een bos bloemen bezorgd wordt in het buitenland. Maar waar begin je met het zoeken naar een goede bloemist in het buitenland? En hoe zit het dan met de betaling en betrouwbaarheid? Wij ontnemen je deze zorgen. Je bestelt en betaalt gewoon onine en wij zorgen ervoor dat het boeket op de juiste plek bezorgd wordt. Het kan niet simpeler!

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Telefonisch zijn wij te bereiken via telefoonnummer (+31)85 029 0580. Je kunt uiteraard ook een e-mail sturen. Liever een WhatsAppje? Klik dan op de groene knop, rechtsonder op het scherm.